Mahna Mahna


<3


Midsommar

Jokkmokk
 
Regn
Regn
 Regn
Mer regn
 
 FISKA

 
Under midsommar har jag då varit i Jokkmokk, det har för det mesta regnat, men det har ända varit skönt, kunna slappna av och så :) (spelat rollercoaster tycoon) Följde med Robban och Carina upp till deras stug och fiska med dom, blev ca

FUCK & BIMBO

 

OMG !!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Number 6

Cecilia
3 + 5 + 3 + 1 + 3 + 1 + 1 = 17 = 1 + 7 = 8
Olofsson
7 + 3 + 7 + 8 + 3 + 3 + 7 + 5 = 43 = 4 + 3 = 7
 
Slutresultat
8 + 7 = 15 = 1 + 5 = 6
 
Siffran Sex:
Du är balanserad, harmonisk och gillar ordning och reda. Du är trygg och ärlig och har du familj prioriterar du den framför allt annat. För den är du beredd att göra vad som krävs. Du är populär och folk dras till dig som du vore en magnet, det beror väl kanske på att du är så attraktiv. Du är sensuell och en riktig romantiker som älskar allt vackert.

Du kan ibland verka konflikträdd och trångsynt eftersom du liksom vägrar att inse att något är fel. Detta märks särskilt när det gäller familjelivet för du vill in i det sista allt ska vara lika bra som det alltid har varit.

Du har lätt för att skaffa en partner men du väljer med omsorg och ser mer till de inre kvalitéerna än till ett tilldragande yttre. I ett förhållande är du väldigt omtänksam men har kanske en tendens att ge alltför mycket av dig själv.

Venus är planeten som regerar sexorna. De bästa färgerna är alla nyanser av rosa och blått.

JAG LÄSER FAKTIST NYHETERNA!

Polisen befriade kärlekspar

Polisen i Linköping fick ett delikat uppdrag under natten mot söndag.

Ett kärlekspar larmade om att de inte kunde ta sig loss från de handbojor som mannen och kvinnan använt sig av.

- De hoppades väl att våra nycklar skulle passa, men vi fick använda någon form av bultsax, säger Christian Wehlin, vakthavande befäl vid polisen i Östergötland.

Ytterligare en man befann sig också i lägenheten, men han hade inte lyckats få upp handbojorna.


C is for cookie


Lördag

Årets första cyke tur in till stan, stressade inte alls och försökte undvika alla backar som fanns, men det gick ju som det gick ;) haha :P
For då till Emma för att åka inlines, omg ;) jag hade ett par i storlek 43 och jag kan lova att dom var LITE stora ;) hahah :D hade två par sockar i och dom var blöta sen ;) haha :D och emma fick hjälpa mig på med dom för jag är bakväm av mig och ska inte göra sånna saker;) hahhaha :D
 men kul hade vi :P först åkte vi då¨med charlie (emmas hund) och han drog och vi skrek och vi hade kul :P
Sen for vi och satte oss utvid en brygga på brännastrand, jätte skönt =) Sen for vi och lämnade charlie och gick och käkade på frasses ;) Sen for vi ut igen och for baki björnäs förbi rondellerna in på svea ut mot korpen vbaki badhuset förbi tc förbi volleybollplan och hem till emma =) långtur, OHOO JA ;)
sen skulle vi på ms bränna men vi orkade inte så vi latade oss ochsåg film ;)
Fredag den 13

Dagen började på körskolan, först en körning sen teori i en timma för att sen köra igen. For sedan och åt hos min mormor =) och hjälpte henne att städa lite för att sen gå till saxarna och fråga vad jag skulle kunna göra åt mitt hår, det kom då fram att att jag måste göra om allting för att det är dålig kvalite på håret och det är hälften så lite hår nu, jag har i 75 men dom trodde att jag hade 50 :S så ska då få helt nytt hår :( :)
Gick sedan och köpta ett par skor, så underbara dom är <333333333 Sedan for jag mamma och pappa och kollade på nya utemöbler, tog evigheter men nu står det nya utemöbler som jag har hjälpt att montera ihop =) *stolt* Har ju lite skills, jag och matilda tog ju ner en bokhylla i lägenheten helt själva ;) HAHA :d
For sedan då till stan och spelad kubb med Ramona, Antonia, Viktoria, Maja, Camilla och Hanna, fett kul , men suger på det ;) hahah :P sedan gick vi och köpte glass för att dra vidare till kvarnängen och titta på volleyboll, ja några var ju med ;)
Är nu hemma och funderar lite :) Emo cut cut ;) hahah :P

MATILDA HOPPAS DU KOMMER/FÖLJER <3


Min hjärna kommer snart att explodera !

Har så mycket att tänka på och göra just nu satt det är sjukt!
Jag sak försöka ha körkortet till midsommar, yeha right, önska mig lycka till. Ligger hru långt bak som hjällst i teorin men körningen går faktist riktigt bra, sen så får vi ju inte glömma att jag prov jobbar också. I PITEÅ! så jag måste fara fram och till baka dit, rätt jobbigt. men tack iallfall Lena som fixade det =) u are an angel !  Kliver upp svin tidigt också för att jag ska ha så många körlektioner som möjligt och sen sitter jag på körskolan. Sen så jobbar jag lite hos min pappa också. Allt är så stressigt !
Eftermiddagarna går åt till att sova för att jag är så slut, och jag måste ha pengar så jag kan köpa mina underbara skör <3 som jag lagt undan till IDAG ! SUCK!

Idag har jag då varit och kört på körskolan 07.45, KUL! sen for jag till piteå för att jobba kl:10.00 till 14,00 för att fara till boden för att sitta på körskolan och försöka klara fas A som jag bara får 47rätt på!!!!!! ÅHÅÅÅÅÅ! HATAR TEORI! men det måste ju göras.

Men jag ska ha det kring midsommar, har halkbanan nästa vecka och måste boka teorin och uppkörningen, omg ! :S

Sen är det TUSEN saker till....


MATILDA DET HÄR ÄR TILL DIG !
Summer lovin' had me a blast
Summer lovin'  happened so fast
I met a girl crazy for me
Met a boy cute as can be
Summer days driftin' away, to uh-oh those summer nights

Uh Well-a well-a well-a huh

Tell me more, tell me more
Did you get very far?

Tell me more, tell me more
Like does he have a car?

Uh-huh uh-huh uh-huh uh-huh

She swam by me, she got a cramp
He ran by me, got my suit damp
I saved her life, she nearly drowned
He showed off, splashing around
Summer sun, something's begun, but uh-oh those summer nights

Uh well-a well-a well-a huh

Tell me more, tell me more
Was it love at first sight?

Tell me more, tell me more
Did she put up a fight?

Uh-huh-uh-huh-uh-huh-uh-huh

Took her bowling in the arcade

We went strolling, drank lemonade
We made out under the dock
We stayed out 'till ten o'clock
Summer fling, don't mean a thing, but uh-oh those summer nights

Uh well-a well-a well-a huh

Tell me more, tell me more
But you don't gotta brag


Tell me more, tell me more
Cos he sounds like a drag

shoo-bop bop, shoo-bop bop, shoo-bop bop,shoo-bop bop, shoo-bop bop, shoo-bop bop, shoo-bop bop, YEH

He got friendly, holding my hand
While she got friendly down in the sand
He was sweet, just turned eighteen
Well she was good you know what I mean

Woah!

Summer heat, boy and girl meet, but uh-oh those summer nights

woo, woo, woo

Tell me more, tell me more
How much dough did he spend?


Tell me more, tell me more
Could she get me a friend?

It turned colder - that's where it ends
So I told her we'd still be friends
Then we made our true love vow
Wonder what she's doing now
Summer dreams ripped at the seams,
bu-ut oh, those su-ummer nights....Saknar dig min SAMBO ! <3<3<3<3<3<3<3

Tattooooish!

Funderar på vad jag ska göra för nästa tatuering


Tro              Hopp            Kärlekeller
att älska

evighet
 
förmögenhet, lycka, tur

långt liv

 trygg

Efter ryggraden?
Måndag-Tisdag-Onsdag

Måndag
Måndagen började med att jag vaknade och for ut och övningskörde, for sedan till körskolan och for och körde där, fett bra jag är ;) hahah :) pluggade lite teori. Måste ligga i lite nu fan om jag ska hinna till midsommar !
Fick också veta att jag skulle och prov jobba på ängeln i piteå på tisdag och för det skulle jag ha en körning. Men den blev inbokad.

Tisdag
Hektade runt hemma för att hinna till körlektionen som blev inställd precis innan jag och mamma for till stan, så jag for till min pappas jobb och pluggade lite teori. Men blev lite trött och somnade (A) haha :) For sen då till piteå och hade extremt med ångenst när jag skulle gå till ängeln, men det gick jätte bra så jag ska dit och provjobba igen på torsdag, då jag har en körning 07.45. Herregud mitt liv suger just nu ^^ Fick hem lite mat också, fett gott :) också stod jag och gjorde sallader , nästan satt jag drömde om dom ;) haha :)

Onsdag
Tog bussen hem till boden 11.15 från piteå, käkade en macka och lite godis och drack COLA <3 somnade sen på bussen och vaknade i rondellen då jag skulle av efter, tur ;) haha :D Gick till pappas jobb och for sedan till körskolan och körde blir, starta och stanna i backe, inge svårt alls :D
Sedan så träffade jag Jennifer, Ramona och Jenky på stan :) fett lycklig tjej hej ! ;)
Blir väll inte allt för livat i mitt liv ett tag framöver :S Hoppas bara jag får mina skor jag vill ha ;) hiihi :)

jaaaaao


Avslutningsveckan

Jag har då gjort allting jag skulle gjort i skolan och väntar nu bara att få veta om jag får G i samhälls, hoppas det. Men annars så har det varit fest krogen osv. Sagt hej då och sånt.
Har dock också träffat MÄTHILDA ! :D fett glad tjej det var då =) hihiih =)
Det mesta som gjorts under veckan har varit att dricka ^^ haha, men allting har sitt resultat och mitt blev att jag blev sjuk och rösten failar så jag kan då verken fara på westen farm ikväll som jag skulle eller tivillit.. :(

Tjiiia, måndag. Igen

Ja då är det mångad igen, eller ja den är snart slut. Skönt! Har gjort två prov i dag, får då G i matte och hoppas på det bästa i medeikunskap. Men vem vet ? Har då samhällsen kvar som jag inte kan ett skit på. JAG TROR JAG DÖÖÖÖR SNART ! skönt att skolan slutar på onsdag.
Men då måste jag stanna för att jag ska träffa matilda för att sen fara hem för att min bror fyller år och sen fyller emma år. Måste ut och köpa lite presenter, gäller bara att ta fingrarna ur röven och gå och göra det.
Måste städa och fixa i lägenheten också, åhåååå!
Körlektioner nästa vecka.  :)

long time no see

Jaa det var väll ett tag sedan jag skrev hära, men long time no see. Ska väll ta tag i min lilla emo bloggish !
Jaa vad har hänt sedan 15maj, ehhhm. på skolan har jag väll fått tre igvarningar och i ett ämne så kommer det bara fler och fler saker,  jävla kärring jag hatar dig, men fan heller att den jävla fittan ska få förstöra mitt betyg. Fast jag fick veta att jag har klarat ett av dom ämnena jag fick igvarning i. Har tre prov att göra och en muntlig redovisning på tre dagar. Fett less skolan just nu. Men jag får väll ta det lungt hela sommaren och bara slapna av med en paraplydrink i handen, ny fixad naglar och håret perekt och lite extra smink när jag ändå ska på stranden, aaaa shiiiit, hahahahaha.. Nä men har inget jobb i sommar så kommer väll att ligga på stranden hela sommaren. Eller ja, ska ju ta körkortet också, ska gå intensivkurs måndagen efter skolan slutat så har det troligtvis till midsommar ;)
Annars så har Lena fyllt år, hela 18år ;) hela 8dagar efter mig ;) Men Grattis snorunge iallfall, du ska få en bild;) lite efter här på bloggishen men som sagt, har inte skrivit så ofta.
Annars så har det väll inte hänt så jävla mycket i mitt lilla patetiska liva, eller jooo.

MATILDA HAR LÄMNAT MIG ENSAM I P-TOWN. KOM HEM MATILDA <3

bara för att hon ska he några jävla plantor i nån  jävla skog som säkert kan plantera sig själv om den bara vill, men nääää den där jävla skogen ska ta Matila ifrån mig :(

Har fixat håret =) tog tre timmar och jag funderar på att he i mera :) :S men får se vad dom säger. var på luleå crusing igår, fett kul :D hahaha :D Var där med några, och det var så klockers :

Polisen - Hur gammal är du?
Amanda - 18
Polisen - Då får inte du dricka starköl på almänplats eller i bil, bara på krogen
Amanda - Men jag håller den bara
Sara - Men den är tom (sakar lite på ölen)
Polisen - Jaha men ha en bra kväll
Typ X) och ölen var i princip full ^^

Så nu sitter jag hos Sara/MinGheey <3 och väntar på mamma och pappa som kommer hem från jokkmokk så att jag får min lockish och kan fara hem till piteå.
Och jag funderar just nu på att gå och köpa en pizza ;)

RSS 2.0