torsdag, dagen innan fredag ;)

idag vaknade jag och spelade lite wii råkade väcka lena när jag stäckte mig för att stänga av väckarklockan som var igång på nått vänster :S sen bestämde vi oss för att vi skulle ha våran FETTARDAG <3 så vi käkade några mackor och gick på stan :D träffade då johanna och emelie och vi gick till max och åt FETT! <3333 sen skulle johanna och klippa sig och dissade oss, sen skulle jag och lena vänta på jennifer och hennes kille och hanses polers, jag och lena var där i ca 2 timmar :S :D haha ^^ sen for jag lena och jennifer hem till jennifer och roade oss lite smått ^^, sen for vi då till stan och var hos hennes pojk ^^ gick till ica sen och köpte FETT ! <33 sen så gick jag hem och städade och vart nyss klar.
funderar på att sova nu så jag orkar upp i morgon när min bryds kommer ;) och då ska vi på stan hem till mig och sen får vi se vart vi far ;) läääängtar :D


onsdag = myskväll

igår kom jag till piteå och for och handlade lite med mamma, sen for hon och jag gjorde lite läxor och så spelade wii och tog det lungt. precis när jag höll på att somna så ringde lena och vi gick till lägenheten brevid typ, sen gick vi hem och såg anastasia och sov :))))

<3<3<3


tjiiiiiia ;)

igår kom jag hem från jokkmokk, kört mycket skoter och pimplat, kul har det varit ;) fast jag fick inte en jävla firre :( haha ^^ men i allfall så igår var jag med sara ett tag för att sedan gå till andra sidan stan för att träffa antonia och camilla för att byta sida av stan  och sova där ;) så i dag följde jag sara och hennes tremänning, tror jag det var, och dom skulle klippa sig. Fett trött var jag för dom skulle klippa sig klockan 09.00 :S omg ! men i allfall, skulle jobbat i dag innan jag for till piteå, men inte blev det någonting av de, nej då utan jag ska jobba i morgon, 09,00 :S för att vänta i stan för att fara till piteå kring ett tiden. FETT LESS!  men men, thats life. så i morgon innan jag far till piteå så ska jag kolla i min mormors föråd om det finns nå kläder som jag söker där sen hon var ung osv. som jag skulle gjort i dag! FETT LESS! men i allall, svin trött och så ska sova nu så jag orkar upp i morgon för att städa och fixa lite och göra nå jävla uppgifter och förhoppningsvis träffa lena :)))) och sen ska ramona och antonia komma till mig på fredag och då jävla ;) hihi :)

har pratat med magnus lite också förden delen, dom har haft 40+ och varit full, även fast han sa att han inte skulle dricka, men skit samma ;) hoppas han har det bra iallfall, saknar han jätte mycket <3<3<3<3<3

aja pussochkram !


lov :)

I dag fick jag, som många andra påsklov ;) sönt:) annar så har jag varit på skolan i dag, fick tillbaka ett prov,det gick ju inte så vidare bra, men men. sen var jag lena frida och sara i fotostudion och tog lite kort, kul var det ;) träffade stina i dag efter skolan, roligt har inte tärffat hon på jätte länge och saknar  hon jätte mycket, <3. sen gick jag till matildan osv.

i morgon ska jag då upp tidigt, ska med en buss som går 11,15, jobbigt men men, ska till boden och kanske jobba lite innan jag far till jokkmokk och ska köra lie skåjter ;) kul:)

lite avundsjuk på magnus, 30+ och badat, fuuusk! ;) saknar han jätte mycket :/ <3

men nu ska jag fortsätta lyssna på musik spela wii och sen sova ;)


pussochkram sov gott :)


<3

image24
image26image25

min dag

har varit i skolan i dag, jätte jobbigt, fick en uppgift jag skulle ha gjort :S men jag får väll ta och göra den nu då. fick sluta tidigare, skönt, så jag och lena gick hem till mig också tvättade och tränade, carmen electra, fett najs ;) haha sen kom hanna och matilda och lena hade kilat iväg till en annan sen kilade jag dit också :) sen gick vi hem till mig sen for hanna och sen for lena sen var det bara jag och matilda kvar, ^^. hiih :) vi åt fett god mat och såg pigs, fett bra film ;) sen så höll vi på att tönta oss och försökte komma fram till hur jag skulle bli känd, eller ja matilda lyssnade bara och idiotförklarade mig X) men iallfall :) sen så gick hon hem och jag duschade och nu lyssnar jag på cutting crew - i just died in you arms och ska se I want candy och sova.

min älskling for till thailand idag, kommer sakna han jätte mycket. men jag hoppas han har jätte roligt där ialfall :)
<3<3<3<3



PussochKram sov gott :)

Haha, jag skrattar i ditt ansikte.

Att jag, skulle ha haft sex med... ska vi se, DIG ! Grabben du kan ju drömma. Bara för att du inte vill att alla ska veta att du förlorade oskulden när du var 17år, shiiiiit mannnnnen ! skärp dig, sanningen kommer alltid fram, och lucky me, jag vann igen ! Jag behöver bara vifta på lillfingrert så blir det som jag vill, medans du måste, ska vi se ta fram micen och lossas att du kan rappa.! Grow up, vart hade du äns tänkt å komma med din "taktkänsla" osv. Ohh herre gud !
Men jag kan fan inte släppa de, JAG HAR INTE HAFT SEX MED DIG ! DU ÄR FUL, ÄCKLIG, PATETISK, USCH! Alltså vad tänker du med ? Du hade väll inte hoppats på att jag skulle spela med, eller att vi gjort de. Lilla du, sluta lev i en dröm värld och kom tillbaka till det riktiga livet.

Det har aldrig funnits ett du och jag, det har aldrig funnits ett du, jag och en säng. Glöm det. det finns ett du och ett jag i skillda meningar. Långtifrån varandra och det blir bara längre och längre !

muhahamamama :(

har just sett 1408, hur fan ska jag kunna sova nu ^^

12/3

I dag har jag träffat : Emma, Ida, Petter, Anton, Mimmi, Sara, Carro och Terese från boden :) fett kul var det att träffa odm :)
sen har jag varit på mässa, museumet och skolan, fett jobbigt ska snart på stan med matilda för hon ska på eb games, morr. sen ska jag gå till djupviken för att jag ska sova hos lenispenis:) hhihihhi :)


11/3

MIN DAG
nästan allt var fett bra i går :)))

Allt gick som jag ville nästan, det ända som var det var att magnus var lite morr, typ.

ICA !
På ICA så skulle jag och matilda köpa korv, kok korv :)
jag fick en som var sprucken så jag fick en till, och matilda
ville också ha en kok korv men då fick jag dom sista så hon
fick en grillad. muhahhahaha :)

4 dåliga saker med att vara en penis:

1. du har hål i huvudet
2. din bästa vän är en fitta
3. din närmaste granne är ett rövhål
4. varje gång du blir kåt spyr du


hell no!

FUCK ! mitt hår är gone foeva ! fett kort ! VAD HAR JAG GJORT ???? *KROKODILTÅRAR*
så ska käka lite tacos nu och tycka synd om mig själv ! haha ^^

<3<3<3 Mäthilda <3<3<3

Mäthilda och jag brukar sjunga ihop, det låter inte vackert. men någon måste ju vara bra på att vara sämst, det är där vi kommer i bilden när det gäller att sjunga. men vi har FETT KUL! det är inte alla som har det, nej fan inte det nej!  Vi hittar på helt random saker som är fett galna! Som i torsdags, shiiiit maaaan, alla får vet mer på måndag ;) hahah :D suprise suprise :D:D:D Men iallfalll, ser/hör ni några som springer och skriker från ica i piteå på en tisdag ca 20.58så är det vi, house börjar ju på 2min och vi kan ju inte missa de :O  Mina grannar blir fett less när vi lyssnar på gunter, vår man <3 eller skrattar. men dom gillar när vi sjunger lite greace eller nightmare before christmas <3 våra filmer/soundtracks !
Vi leker med hissar, vi kommer på idér med niklas som att dricka på en måndag, vi hoppar och skriker, river saker, pratar om allt och ingneting, skrattar åt alla, gör grimaser, ser grotäska ut, mobbar dom feta, mobbar dom smala, men vi älskar fett, och har våran lilla rutin när hon ska hem och sova. Jag gillar den ;)
Men i allfalll matilda kommer då från arvidsjaur/arjeplog, fett långt bort, och går media, som jag, första gången  jag pratade med hon var i lärar rumet första skoldagen, tackagudarna, sen så började vi vara med varandra och nu är vi iprincip med varandra varje dag :))))))) FETT KUL HAR VI IALLFALL ! :d
Vi är fett onyttiga, eller ja var, vi köpte en gång två chipspåsar, två dippsaker och åt upp nästan allt. fett mätta var vi. så har vårat liv sett ut, men sen började jag mitt nya liv. annyway så förskte vi vara hurtbullar en gång, sen gick det inte mer :O vi har tänkt, men aldrig blitt så FUCK IT !
Vi är i princip alltid glad och sjunger minst en gång perdag, skrattar åt dom flästa och morr åt dom andra, typ ;)
Men det är fett kul! och ÄLGARNA SKA HA FETT MED SPÖ! typ ;) sitter och mobbar ut andra med musik som vi gillar och inte dom, fett kul!
Men för att samanfatta det hela så har jag och matilda fett kul och alla kan inte ha så kul som vi har för vi dummar oss hela jävla tiden och fett kul är det.


Inlägget är till min vän, matilda, hon är fett soooooeeeet !
<3<3<3<3<3
MATILDA
<3<3<3<3<3

image23

Fredag

vaknade på morgonen, fett ont i ryggen, fett ont i fingrarna, fett ont i halsen och fett ont i huvudet och konstaterade att jag inte skulle till skolan, dessutom var jag tvungen att duscha sen igår :O så pigg var jag inte ! så jag skickade ett mejl till carina och tyckte fett synd om mig själv och somnade om.
sen vaknade jag, duschade tog det lite lungt och så, tänkte på barnen i afrika och undrade vad  jag skulle äta.
tog en varma koppen för jag orkade fan inte göra nått annat.
sen tog jag en buss hem till boden skulle jobba, men orkade fan inte, får väll ta och göra det i morgon eller nått, kanske, typ!
Men iallfall pratat lite med magnus och han ska inte komma, nääää han ska koppla inte nå jävla bassssssar som jag klagat lite över att han inte har. men han väljer det istället för mig :( fett ledssen jag blev :/
har försökt få tag i honom nu men inte de.


hahah seriöst bruden, "du kan vara en fitta" tror du det tar? haha jag skrattade när det var allt du kunde komma med, "du kan vara en fitta" öhöööö nej jag kan inte vara en, men jag har då en ! jag vet du inte med dig, men så ligger det till för mig iallfall, men JA du är ju lulebo så det förklarar ju allt ! LoL!!!111ETT

Torsdag

Fett ätar dag nr 1

GODIS-CHIPS-KYKLINGBURGARE-KAKOR ALLTING ÅT JAG ! <333

när jag kommit hem från skolan så kom mäthila och niklas för bi till mig, vi skulle på MAX <3<3<<3<3<3 det var FETT lång kö där men vi smällde i oss våra burgare och gick därifrån. Sen for niklas till linnea ):( och jag och mäthlida gick till mig och gjorde någonting vi fett ångrade senare, hahah :)


CECILIA
HJÄRTA
FETT

MITTNYAORDÄR:

FETT!!!!!!!

MorrMorrMorr

I onsdags fick jag en fetar dag, så jag fick två. men det blev dock en morr dag, typ :O

det visade dig att Lena kände min morrÄckelgrannar, och hon ska få ett bar, morr. fatta taskig jag kommer vara,morr. jag ska banaka så fort den dära ungen skriker, morr.
Så då vill jag bara äta min morr chips, lass fat 50%, morr, och min dipp, morr.
sen kom vi då till lenispenis för jag skulle sova där sen kom några av hennes vänner.

sen gick vi ut och gick och jag gjorde en kullebytta i snön, FETT KUL! :d


Fredag/Lördag

I fredags så festade jag, kul var det och mycket gulligt folk var där :) tihii ;) men iallfall. Råkade visst komma i lite bråk med H O R A N som jag hatar, MORR ! hon förtjänade de. hehehhehehe !
Polisen kom 05,55 till lägenheten vi var i, LOL ! Sen kring 7tiden började alla dra sig hem och min vän hade totalt däcket och tappat bort min telefon, SUCK !
När jag vaknade förstod jag att jag mått bättre och sur var jag för min telefon var på andra sidan stan pga min vänn, suck ! tog flera jävla timmar att få tag på den jävla telefonen tack vara henne! MORR! man lånar ut telefonen för att vara snäll och sen när jag vill ha tillbaka den så får men ett : MEN JAG PRATAR!
Bruden ska inte dricka har jag kommit fram till. men i allafall.

lovet

för att kortfatta lovet rätt bra så har jag varit lite med magnus, men slängde ut han när han bara sov ;) annars har jag bara varit med emma och patrik <3 :)

Sen kom jessika i dag och käkade lite och såg skönheten och odjuret :) sen kom matilda :) hiihhihi :)

RSS 2.0