Att köpa eller inte köpa, det är frågan?

Just nu har jag kommit in i ett vill ha läge, eller ja, mer än vanligt ;) men det är helt sjukt, jag blir som besatt av att beställa massa saker hela tiden som jag inte har råd med. Men det finns inget stopp. Men alltså när det kommer till att man vill ha en hårparfym så måste man ju tänka lite och börja fundera, har det gått förlång?
Mitt svar är ett helt klart JA, men ändå vill jag ha den.

Måste kanske tänka över mina köpa och min ekonomi så att jag inte svälter mig till döds pågrund av mina köp.

Gå ned i vikt utan extra motion, det vill väl alla?

vad tror ni om     > detta <     ?

Krämen är tydligen så bra att tillochmed Oprah rekomenderar den.
49.95 € /tud är ganska mycket pengar. Ungefär 472.90 sek.

är det värt det?

Åhååååå....

Jaa nu sitter jag här i öjebyn hos stina och ser på den lilla sjöjungfrun, stina är ute och rastar en hund, pallade inte att gå ut för det är så kallt att en daggmask hellre skulle vara i vattnet bland en massa hajar än att vara ovanför jorden som den säkert har det varmt och mysigt i! skulle egentligen vara chafför i kväll, men NEJ det blev inte. Det behövs inte fråga om jag är förvånad, för det är jag då inte. Inte det MINSTA. eftersom att planerar man någonting med dom där så blir det ju aldrig av, iallfall inte när man ser framemot någonting. Men jaja, bara att acceptera att ibland så är löften ingenting, eller vaddå ibland? det är väll så alltid?
Har iallfall kvar min gubbes present för jag har inte träffat han på jätte länge och han fyllde år i förra veckan, samma dag som jag tog körkortet :))) han blev hela 20 år ;) klokare det vet jag dock inte ;) hihhhi :) Kommer dock inte att träffa han nästa helg heller, för då är jag lite upptagen med diverse saker. :/ fast jag tjänar ju pengar ;) muheheh :)
Men iallfall så sitter jag här nu och är lite smått besviken och saknar min kisseunge som är hemma helt lonely och jag har jätte dåligt samvete för de :( men jag kommer tidigt i morgon och tar hand om min gusse :))) hihih =)
Jag är fett trött och längtar inte tills måndag då jag måste kliva upp tidigt för att gå på en lektion som jag inte äns vet vart den finns :S men ska väll hitta den på någont vänster, hoppas jag :S

Nä nu tycker jag stina ska komma tillbaka och titta på lilla sjöjungfrun med mig ;)

Första skolveckan.

Första skolveckan började trögt med en massa genomgångar och nya ämnen. Verkar ändå bli ett relativt kul år i år, villket jag hoppas för jag har bestämt mig att gör mitt bästa i år. :)
Var väldigt roligt att träffa alla och så, annars är allt precis som vanligt. typ.
För er som inte vet så går jag media med inrikting rörligbild, det verkar vara jätte roligt, vilket jag hoppas på också :) Schemat är ganska bra och två härligt långa sovmornar ;)
jag klagar då inte ;) muheheheh :)
Sen måste jag ju få säga GRATTIS LENA som klarade teoriprovet i veckan och hoppas att det är pissväder i turkiet till veckan ;) haha :)

Sommaren 2008

Ja nu är då sommaren över, den försvann fortare än den kom, det är slutet av augusti och löven är redan röd. Känslan av att veta att skolan börjar i morgon är en ryslig känsla. Inte längtar jag till dom tidiga morgnarna och sena dagarna med skola skola skola, kommer hem, sover lite, hittar på nå, sover lite till sen samma visa om och om och om igen.
Fuck vad livet kan suga.
Aja men för att återgå till det jag ska skriva om, sommaren 2008.

Sommaren 2008 blev inte alls som jag trodde, jag trodde jag skulle vara mer med vissa och inte äns träffa endel som jag träffade, eller vara på endel ställen som jag var. Men glad är jag väll för det.
Så hur har min sommar varit? Jo det har varit den sämsta sommaren, men även den bästa.
Jag har varit på festivaler, jag har sett TAKIDA <3 jag har träffat gammla kompisar, jag har fått nya kompisar, jag har varit i lappland två gånger, jag har gått ner för luossavaara (bara för jag inte vågade åka i bilen ner) jag har ätit hotellfrukost, jag har tagit körkortet, jag har varit fyllechaffis på crusing (vet dock inte om det händer igen) jag har varit med magnus ;) jag har badat (men dock inte så mycket) jag har gjort en massa andra saker men, palla ;)

Det var lite kortfattat om vad som har hänt. Så, back to basic och se hur det här året går.


KÖRKORT

klarade uppkörningen idag ;)


WOHOO JAG HAR KÖRKORT!

hahaha X)


Yeppp!

Tröjan och piercingen har kommit nu, lyckliga jag =) kollar efter en kisseunge också nu :)

Kirruna

Ja då var man i kirruna, staden som jag inte hittar i.Min bubbe jobbar i kirruna så jag tänkte vara soet och följa med honom hit, bo på hotell och käka hotell frukost. Men jag har missat den båda dagarna jag har varit här.
Sen försökte jag hitta till ica från hotellet, ja, jag kom ju fram iallfall :O haha :D men sen vilken omväg jag tog var en annan femma ;) känndes ungefär som när jag just flyttat till piteå och skulle till statoil :S.
Saken är den att ica var jätte nära hotellet X)
Men skit samma, har lite boooring under dagarna så jag tittar mäst på film eller kollar på kläder ;) JIPPPPIE :)
hiih :)längtar phett mycket tills han kommer hem, börjar bli lite hungrig ;) hihiih :)


RSS 2.0