Jul Jul Strålande Jul

Nu har julaftonen varit och alla barnen är glad och man har ångest över all julmat man har ätit. Dom där extrakilorna som satt sig runt magen, jag är kanske en av dem få som gillart ;) men när skolan börja blir det hårdträning så man är fitt till sommaren. Mihihiihih :)

Ja, vad har jag då fått i julklapp, en massa, typ.
Men det jag gillart lite mer än det andra är systemkameran, med väska och stativ :)
och vanilla parfymen :) sen har jag fått massa annat men det orkar jag ju inte skriva...

Trodde dock att jag fick kräksjukan på julaftonen, men som tur var det inte det.
Har dock hunnit trott att jag har haft lunginflamation också för min v3n sa att jag kanske hade det.

Hummmm... vad mer kan jag säga? Ja det finns väll inte så mycket att säga, mellandagsrea, wohooo ;)

Jajustja! :) Western Farm, Juldagen. Boooja fett kul :)
Fick ett samtal av Pim på juldagen och hon frågade om jag skulle med på Western Farm och efter många försök att få tag på magnus så sket jag i att försöka och for på Western Farm. Vilket jag dock inte ångrar. Det var så roligt och träffade så många man känner och olidshklasskompisar. Åhååå :)
Sen så, jag och ramona, kung som vi är, särade på två killar som var ett huvud längre än båda oss men nog lyckades vi. Och jag försöker förstå varför folk inte ingriper när det händer något sådant. Det är ju sjukt. Sen det roliga med det hela var att det stod ju killar brevid, men dom gjorde ingenting. Vågade antagligen inte. Shiiit. 
Det är sjukt att folk är så fega, om jag och ramona vågar sära på killar som är ett huvud längre än oss och större överhudtaget så borde folk ändå kunna göra det också. Men så ligger det inte till.
Det var jätte mycket blod på golvet och ingen av killarna som vi då drog bort blödde speciellt mycket, inte nog mycket för att det skulle bli blodbad på golvet iallfall. Men då visade det sig att en kille hade ramlat ner från "catwalken" och skar upp boldådern på armen så det sprutade blod omkring. Han hade förlorat ca 1,4liter blod tydligen. Det är grymt läskigt att en kille hade kunnat springa omkring och det sprutade blod ur armen ( för det gjorde tydligen det, det hade tydligen sett ut som en skräckfilm) och dem jag var hade kunnat stå på catwalken och dansat medans det hände och vi inte märkte någonting. Den tanken är ruggig. :S

Jajusjta fredagen då vi fick lov så var det ju suprisefest för fride kom lite sent dit men hon hade tydligen blitt jätte suprisad ;) hihih :) det är ju det som är meningen med ett översakningsparty dock ;)
När jag var där borta så var Emely där och vi pratade ut och nu är allting fine och vi skulle setill att det blev bättre än förr :)

Försöker göra en flashfilm men mitt flash vill inte som jag vill, alltså går det inte nå bra för mig ^^
Sen försöker jag förstå hur dreamwiver eller vad det nu heter funkar, det går inte heller så bra för mig.
Sen försöker jag att förstå hur man gör med phoshop hemsidesaker, det går frammåt ;) hiihih :)

Nyår snart, undra vad man skall ta och göra då? :/

Ska bli lite bättre på att uppdatera nu ;)
XoXo


Om du vill nått, typ
Postat av: Fride

du har ändrat bloggen:D blev som söt

2008-12-30 @ 00:02:36
URL: http://traxxiefride.blogg.se/

Skriv här, typ:

Du som vill nått heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
textarea{ background-image: url(http://www.angelholm.se/index.php?dispatchTo=Renderer&action=download&file=2539&size=300); border: 1px solid black; }