dessa torsdagar

nu är det då torsdags eftermiddag och är fett less på skolan och vill hem och spela mitt spel ;) haha :D och börja kirra med mitt och matildas projekt !!!! :) hiihhiihhhi ;) och äta lite mat, jag är fett hungrig :(

måste och leta jobb och, fett jobbigt och jag vill inte. men jag måste ju :/

8 -11 maj


Torsdag 8maj

Jag fyllde då 18 ;) fett kul, hade lite kalas hemma å så :) mamma och pappa kom förbi och vi åt på thaigarden.
fick lite presenter å så.
Har även tatuerat mig den 8maj :)

image78

Fredag 9maj

Hade kalas hos ramona då men några vänner, lite myskväll å så :) jag och ramona käkade go mat och fika vi käka tårta och gick ut å höll på.

image79image82image81
image83image84image80

Lördag 10 maj

På lördagen hade jag middag hemma då släkten kom, åt fett god mat och fick presenter, sen så var vi ute och åkte bil till 5på morognen typ. sen kom vi hem och sov.

TEAM CANS VANN KÖRSLAGET <3<3<3<3<3<3<3

Söndag 11maj

Beställde lite kläder och for hem till piteå.

18 år :)

MATILDA VAR DEN FÖRSTA SOM GRATTADE MIG OCH SJÖNG FÖR MIG <33333

Tisdag, sjuk

Har haft feber i dag, fett jobbigt, så jag har varit hemma hela dagen i dag, eller jag har varit på leftan och kollat vad min tatuering kommer att kosta, 800-1500 :S men det är det fan värt :D så gaddar mig på torsdag, hoppas jag mår bätter =)
I morgon är det nationella i matten, shiiit kommer fan itne att gå bra :S Men men....

Har planerat lite med Ramona tills på fredag, läääängtar som faaan nu =)

stackars mig

image77

halvägs till graven :O

Måndag med Matilda

Maj Maj Månad

Maj börjar väll ganska bra, ganska, eller dom första två dagarna var fett värdelsösa, men dom två senaste dagarna har varit skit bra. =) jag har sett ett stjärnfall, fett coolt, då önskade jag mig någonting. HIHI =)

Sen har jag varit ute och gungat med älsklingen och så =) varit med han lite ;) MYYYSIGT! sen har jag träffat min gheeeeey <33 var med hon senast igår =) träffade dock också mitt kussinbarna, varit lite paff, men kul varre :)


Idag har jag dock börjat fira min födelsedag =) fick ett paket av min bror :) för att han inte är hemma i helgen eller i veckan :( men det var iallfall ett WII FIT ! :d TACK JIMMIE <3 :)

image69


FETT GLAD TJEJ!när jag berättade för matilda så var hennes svar så hära snellt : Bortskämda brat!!!

MEN JAG GILLAR DET !


1 vecka kvar, kan det bli värre?

En vecka kvar tills jag blir 18, men ändå så jävlas allting med mig. Det känns inge kul att fylla år om en vecka. Nästan alla förstör min glädje som jag har, allting förstörs så fort det blir helg eller lov, emo cut cut!
På veckorna så är allting bra, jag kan göra vad jag vill, men på helgerna så blir det som att man bor i en liten cell och kan knappt prata med någon eller träffa någon.

Så grymt less!

RSS 2.0