HELL YEAH SUCKERS!

Jag klarade TEORIN i dag, HELL YEAH! så fuck u fuckers! :D


Längtar...

Svart luvtröja med skeletthänderSvart luvtröja med skeletthänderNavel Piercing - Twist Dragkedja

2år snart

2år snart med hubbegubbe ;) hiihhiihihh :)


Jaaaa, vad ska man säga :)

Har varit på trästock och så, sov i tält och käka fet mat, gick fram och till baka in till stan och var allmänt hurtiga ;)
såg tbtb också :D
Träffade magnus innan han for till kirruna och så, for sedan till boden och blev sjuk och pluggade.
Sen blev det torsdag och jag for till piteå, gick till viking och träffade lena lite sen kom pim till mig och vi gick och "badade" , vi säger inge mer om det ;) hahaha :D sen då på fredagen så skulle vi då till havsbadet men det visade sig vara 30år åldergräns där så vi for till klubbgärdet ;) BADADE :)
har köpt ny bikin btw :)
Sen så kom frida, jennifer, lee också :D så hade förferre hos mig ;) både ute och inne :D hahaha :D sen drog vi till området och dom jag såg var ; tbtb, amanda whatever, varma mackan (mange whatever), håkankråkan värdelösgubbe, sabaton och TAKIDA ! <33333 :)

TYP LÄNGST FRAM PÅ ALLA !


nu är cecilia argh!

35eWT¤%/#¤(&U%TEW#%W&¤/(U/¤#&%¤"!%#&¤/(%&%/#&¤%Q##&¤/%(&¤/&"%"¤#&()/(&/%&%¤%¤#&()%(/¤&#%"¤%#&¤(%)/(&/%&¤%!"¤%W#&¤(ITRYJGFHGR#T%W&¤/%(&I)?/(=/&O)(%¤#%Q"WERGHDXSYURED¤W#"Q!!!½½½½½½½½½§§!"Q¤#W%E&YRUYHSGDAE&W/(R)T&(/&%R*^&/&*^'äö.l,ymntew

jag fattar 0,000000 !

jag förstår inte riktigt hur du vill ha de, ena stunden är du urgullig, nästan inte alls.

sluty hoe, hope u die

DIN LILLA SLAMPA, VISSTE JAG ATT DET VAR DU SKULLE JAG INTE STÅ OCH TITTA PÅ NÄR DOM PRATA MED DIG, JAG SKULLE MÖRBULTA DIG. JAG HATAR DIG, HOPPAS DU DÖR!

HORA!

arvidsjaur


 
Har då varit i arvisds i veckan, for dit i tisdags och träffade my NIGGHA ! saknat henne phett mycket :( när jag kom dit så for vi till henne och kirrade med madrassen osv, sen så gick vi ut och träffade hennes vän och vi gick på ica sen och grilla, lite marsisar som vi klämde mellan mariekex ;) fett gott =) sen när vi var där och grilla som kom en till person, med lite mer ved än vi hade. Sen gick vi runt på campingen och gick och hoppade stuttttsis sen gick vi hem till Lisa, tror jag hon hette :O och dom spelade olika instrument och hon var phett bra på de också :O sen drog vi till mäthilda och sov.
Så ny dag och nya äventyr väntar.
Vi drog ut på samhället och kollade lite, det var sjukt varmt så jag köpte ett par svalkande brällz och en rosa tröja ;) FETT COOOL JAG ÄR ! :d matilda köpte en bikiniöverdel  typ ^^  sen käkade vi glass och det var phett gott. Innan vi drog till samhället hade mätilda fått veta att hennes bejbis hade kommit, så hon var fett pep på klockan 4 ;)
Men klockan 4så for vi och körde gokart ;) fett kuuuuuul :)
Sedan så hade vi en fett slöö dag, lite gh och bilspel osv ;)
Sedan så for vi och badade och det var phett kul och jag fick träningsvärk och jag vet inte om det var av badet eller av stutsmattan ;) haha :) sen hyrde vi film och okuperade alla skräckisar och satte oss på golvet och tittade igenom alla och valde tillsist en. Den var lite läbbig. :O
Lördagn ägnade vi oss åt fler filmer, vilket vill säga HARRY POTTER MARATON ;) och lite detox och färgning av ögonfransar ;) haha :) Men vi sjöng lite singstar med hennes familj och jag suuuger på de ;) sen spelade vi nå spel och kort :)
Sen var det då söndag och dags för mig att fara hem :(

Hoppsansa

Ligger i sängen och kan inte sova, lyssnar på musik och ser på nå skit på tv. är hungrig och måste sova.
Ska och plugga teori i morgon och gå på stan med sandra och fara på dollar och handla lite cola för bussresan i morgon till my niggha ! booja ! och innan det ska jag till min mormor och käka.
Bussen går 16.38 i morgon, då beger jag mig till lappland och matilda =) mihihihiihh :)

När jag ändå inte har nå att göra kan jag ju nämna min phett interesanta helg, varit med sara ut till alträsk, kusån och bredåker på TÅRD <33 sen har jag varit i luleå med magnus och viktor i petras lägenhet för hon var i västerås tror jag :O
men fuck it. nu är då magnus i kirruna och tjänar pengar för att försörja mig ;) hihiih :)

Slipknot

Vermilion pt 1
 
Vermilion pt 2

to my niggha !

 

 
Saknar matilda fett mycket :/
DIN MAMA!


DO YOU WANNA BE ON TOP?

random

You Are a Pear
You are independent, intelligent, and a free thinker.
You can accomplish great things, especially when you do them on your own.

You are direct, honest, and sometimes even a bit brutal.
There's not much that gets in the way of you and your ambition.

While you are hard nosed, you do have a much sweeter side to you.
It takes times for you to soften toward someone, but once you do, you'll be their friend for life.
What Type of Fruit Are You?

RSS 2.0