Tisdag

Tisdag, dagen före onsdag som iochförsig är dagen för torsdag som dock är dagen för fredag osv.
Men iallfall så hade jag nationella i dag på morgonen som nog väldigt många andra hade, var rätt förrvirrrande tyckte jag :S
Sen hade vi samhälls sen for jag hem till boden. Jag har fan suttit på min röv hela dagen känns det som och jag är fett less det, sen har jag varit på CP HUMÖR i dag. Vettefan vad som tog åt mig men WHATEVER! FUCK OFF AND DIE! osv :))))
Har då varit med Sara, mingheey <3, nu på kvällen sen har jag kört lite brumbrum bil ;) muheheheh :)

Blev ju inte att vara med magnus i dag, men jag får väll hoppas att han hör av sig.

Mina planer för i morgon då, hade tänk att vara nykter bara för att alla andra ska dricka, haha neee skojja bara :) men nykter ska jag då vara :) ska väll grilla lite med sandra, tomas och kanske magnus och krull om mangus då hör av sig villsäga villket det inte verkar som att han gör.
Och sen fara till sanatoriumet för trehundrasjuttifjärdegången :)

om det nu inte blir som jag planerat så vettefanvad jag gör ^^

Ska sova nu ^^ PUssochkram

Måndag

Ja idag så vaknade jag klockan fem på morgonen, var jätte pigg, så jag såg två filmer och somnade om, sen vaknade jag och hade jätte nt i huvudet så jag sjukanmälde mig. 
Sen ringde Matilda och jag följde med hon och Hanna lite på stan å så :) sen gick vi hem till mig och googlade lite om lite lÄbbiga spökhus och så :)
Sen har jag och matilda varit i BHP och gungat och flmmat oss, sjungt osv :) fett kul var det ;) sen gick vi hem til hon och såg på simpsons och 2/1 men, h3h3 sen gick jag hem för att jag ska sova nu för att jag har nationella i morgon på morgoen, suck, har det på  min födelsedag också så jag måste boka om min tatueringstid :(

aja men nu väntar jag på att älsklingen ska ringa min så jag kommer antagligen att spela lite wii tillsdess :)

hoppas jag får vara med min bejbi i morgon <3

pussochkram

hejjaghetercecilia

GOD DAG! i dag har jag gjort det bästa power pointen i HELA VÄRLDEN! HAHAHHAHA! SUCKER ! ;)

Torsdag

Väckarklockan ringde inte i morse så jag kom försent till engelskan, oops! Inte bra för jag behöver all närvaro jag kan få där. Men iallfall så har jag ätit på Golden Dragon med min pappa och kurre, fett gott :) sitter nu och har datakunskap istället för medieproduktion. hihihi :) slutar antagligen tidigare då ;) så :)
hihiih
pussochkram

DAGENS OUTFITTTTTT

Byxor : Intersport
Linne : JC
Huvtröja : Carlings
Socker: Intersport
Halsband : Dollarstore

En dag i Piteå




Och vi gillar det ;)

(: så hära kul har vi på skolan :)



Vårtema med kärlek i skyn


Skola

I dag på morgonen så kom carro förbi och sen gick hon  och köpte en kexchoklad sen gick vi till skolan där vi hade matte prov/test typ och det känndes att det gick hyfsat bra, har haft lunch i 3timmar känns det som men nu har jag lektion. har gympa sen, jobbigt sen ska jag gå med carro på stan och kanske leta lite jobb, men vem vet ? ;) hiihih

skriver sen :P PUSSOCHKRAM

medieproduktion

image40

cecilias dag den 22 april 08

i dag så gick jag till skolan, kände mig FETT stolt när jag hade med mig tre arbeten (två som skulle varit inlämnat förra terminen men det behöver vi inte prata om) MEN i allfall, när jag kom in i klassrumet så sjöng Lena på en låt som hon och Lisse kommit på om mig ;) den går typ : vart är cici vart är cici, i sin säng eller nå osv. haha X) fett glad att jag har en sång =) SUG PÅ DEN !

Men i allafall så efter skolan gick jag på stan ett tag med niklas sen hem och sov , fett skönt :) sen gick jag och köpte ett par byxor <33333

sen kom jag hem och såg anastasi :) hihhi sen gick jag till matilda som stod och tvättade sig, så jag tok PLINGADE på hennes dörr :D fett kul ;) h3h3 sen gick vi till ica och upp till mig och spelade YATZY!!!! som vi aldrig har gjort förut ;) hahah :D
Sen kom carro och vi käkade lite och vi sjöng och gjorde lite egna danser till lite gammmmmmla slagerlåtar ;) hahah :D fett kul :) MEN I ALLFALL!
Så hade jag väll inte så mycket mer att säga, jooooo!


Eftersom att jag är så INNE i modet så måste jag ju skriva vad jag hade för kläder i kväll. JU!

Kvällen outfit

Byxor : Intersport
Linne : JC
Halsband : DollarStore

Skulle dock varit en bild, men min kamera ville inte he in bilderna på datorn, men kommer en så småningom !

OMG! PUSSOCHKRAM SYNS PÅ STAN! <333333


h3h3

image38image39

Jooo

Nu har jag då gjort ca 3 skolarbeten klart, lite stolt! men i allfall, har varit och fikat med matilda på kvarters någonting, åt en räkmacka, mycket gott :) vi pratatde lite å så, ser dock ut som en hurrbulle på bilden men what ever ! ;)

image31image32


Sen så fortastte vi från fiket upp genom den stora stade piteå in till cubus, där vi hittade ett par brillor vi funderar på att köpa, varsit par, men jag vet inte.

image33



Sen så hittade vi SÅ snygga kläder att vi inte kunde låta bli å prova dom, nu har vi ångest för vilket vi ska köpa. OMG alltså! Så här såg det då ut ! Ljuset är ju dock inte så bra men vi skyller ALLT på provrummen. TIHI!

image34
Vad det gäller den här bilden så      
framhäver vi våra kvninglia former.       
Fina färger som passar nu till            
våren, u gotta love fashion.
image36
Den här bilden har lite safari
över sig, och det är ju aldrig 
fel med safari,det kan jag lova dig
.
image37
Sen hittade vi dom hära fina jackorna
bildkvallan är väll itne den bästa, men
men får ju inte vara för kräsen.
Tycker vädligt mycket om den jackan.



Hoppas ingen tar det så seriöst bara.


Måndag

Skola i dag, fett meningslöst. OHOO JA ! men iallfall :)

ska rätta lite i min uppsatsa sen och skriva ut den och göra lite mediekunskap :(
men iallfalllll!

ska skriva ut mitt cv och leta jobb/sommarjobb, typ!

h3h3 :)

ska ut på stan nu med matilda :) hihi ;)


PUSSOCHKRAM!

De visade rumporna i Boden

Av BODEN. Vid 15.30- tiden på lördagen fick polisen ett ovanligt larm från centrala Boden. Ett gäng yngre män i en bil visade rumporna för förbipasserande. Bilen var en Mercedes och ett vittne hade antecknat regisreringsnumret och vidarebefordrade det till polisen.



HAHA HERREGUD, HAR DOM INTE NÅTT ATT GÖRA ?

lördags eftermiddag

är snart klar med uppstasen men her gett up den nu, har  lite kvar, är upp i 11sidor och började i går ;) h3h3 :) har kört bil och mobbat en som övningskör ( även fast jag gör det själv ) men phett kul är det ;) MEN I ALLFALL!
så vann jag 30 kronor på en lott =)

lördags morgon

Nu är det lördag morgon och jag vaknade relativit tidigt och kunde inte somna om så jag såg scrubs och fikade, sen så tittade jag ut och solen skiner, det lever om lite utanför för dom såga i någonting till köket. Det är varmt ut och snön försvinner, med det så kommer allt hundbajs fram. Det gillar jag inte. Men i allafall så fortstatte jag med min samhälls ( som jag har jätte mycket spc i och jag gilar de ) är uppe i 8 sidor nu, men satstar på minst 10 ;) för att få mig på lite bättre humör än vad jag är så hede jag på en bra låt :)

 



har pratat med magnus, ringde och väckte han.  for aldrig til honom i går för han var så otrevlig. men nu ska jag fortsätta med min samhälls för sen ska jag ut och övningsköra :)

Operation - ta bort stickan!

Idag på morgonen hade vi nationella, eller ja det var det ända vi hade, men efter det så gick jag till skolsystern, fick en sticka i går på gympan :O fett ont :( fick inte ut den, men iallfall så hjälpte hon mig och jag tyckte det gjorde jätte ont så jag satt och grimserade och aj lite gnälligt, sen fick jag ett plåster =)

h3h3


joo btw!

min dator funkar inte så bra så det blir inte så mycket hära, men vad gör det när det är en sådan fin dag :) fast ja på kvällen är det ju kallt :( hahah ! X)

OMG!

VILLKEN FIN DAG DET ÄR OCH JAG ÄR PÅ JÄTTE BRA HUMÖR ! JIPPPPIEEE! =)

nu börjar det äntligen hända någonting, snön försvinner, YES! nu närmar sig sommaren med stormsteg och även min födelsedag, villket innebär körkort snart. JAG LÄNGTAR! just nu är allting bra, men allt kan ju vända på en sekund, men nu ska jag inte tänka så. nationella i morgon, hoppas det går bra och matilda ska sova hos mig så jag inte försover mig :))) hihihi :P

idag är det en sån dag som man aldrig vill ska ta slut. aldrig. låt det stanna föralltid !

hiihii

har varit i boden i helgen och varit med emma patrik elin och magnus :) sen for vi till luleå och var hos petra som jobbade sen for jag till piteå och var/är med lena hihihi =)
har varit en myyysigt helg dock :) hihi !

Boden

Ja nu är jag hemma i Boden, finns inte så mycket att göra för vi har inte så mycket utrymmer pga att vi gör om i köket, jätte jobbigt men det blir säkert jätte bra ;) ser just nu cops med mamma och lyssnar på relese me. hihi.
har då åkt buss till boden, fett jobbigt men åkte med stina, som var fett korkad sometimes ;) haha :D men men jag älskar henne i allfall ;)  ska skriva min uppsatas till engelskan nu, fett jobbigt:S haha men what everer, thats life :(
magnus ska kanske komma sen, lr jag hoppas att han kommer sen =) hiihhihi :P annars så får jag hitta på nått annat.
har övningskört i dag :) våran nya äggbil, fett kul var det ;) hahah :D

Ohoo Nooo!

Mina föräldrar har skaffat en VOLVO! HUR KAN DOM! EN VOLVO??? av alla bilar så väljer dom en jävla volvo! Jätte ledssen cici ! OHOOO JA !

datakunskap-photoshop

image30

GRATTIS NIKLAS

image27

han fyller år i dag :)

tjoohej

idag så vaknade jag och sminkade mig klädde på mig och gick till matilda, h3h3. så är på skolan nu och har fett tråkigt, eller mjaa kanske lite ;) hahahahhahah :D käkade spagetti och köttfärssås och mjukostmackor till lunch, fett gott ;) sen gick jag och matilda och tog två mjukostmackor och gick till ymer X) hahahha :P har käkat dom nu och sitter och skriver i min bloggish ;) försökt å ringe och väcka magnus men icke de ;) hahahah :D

h3h3


h3h3

har varit med magnus i helgen, myyyysigt :) sen for jag hem till piteå och pratade med ramona. sen så somnade jag och vaknade och gick till skolan, eller ja ringde till matilda och sa att hon inte skulle gå till skolan utan mig, hon trodde dock att klocan bara var halv när den var fem i ! hahahah :D men iallfall, sen på skolan så gick allting som det skulle, tror jag ! X) haha :D sen så gick jag på stan med matilda och hanna sen for jag till rosvik med lena jennifer hennes pojk och hanses vän +1 ! hahahahhaha! X) sen for vi hem till mig och matilda kom och vi såg desperata hemmafruar. haha suckers! vi vet vad som  händer för ni är fett långt baaaaaaak! meeeeeeeeeen iallfall det hela jag egentligen vill komma till var att jag läste för lena ur min bok:

C: vad människor säger och pessimister hör:
nu tror jag inte riktigt du förstår vad ja menar.
du är så dum att jag inte begriper varför jag ens försöker.
den har du väll aldrig hört?
L: neeeejdå!
C: nu tror jag inte riktigt du förstår vad jag menar !


hahah :D


h3h3


:)

magnus kom hem i onsdags och då träffade jag honom :) fett glad tjej :) han fick ett påskägg av mig, hihi :) och jag fick två tröjor och en tavla av han, JÄTTE GULLIG TAVLA ! :))))))) saknat han jätte mycket och jag var jätte brun :( haha ;)  ska vara med han i helgen också och vi ska riva ut köket hemma i boden, fett jobbigt :S men men, that's life ;) ska och jobba i dag innan magnus kommer :S tjäna pengar, WOHOOO ;) h3h3 :) aja ska fortsätta med mitt jävla arbete nu :(

h3h3


fler roliga spel på gratis-spel.net...

jååååå!

antonia och ramona var hos mig i helgen, vi festade med hennes bror och hennes syster och några till, det var trevligt :) sen har jag inte gjort så mycket annat under helgen, jååå lena har varit hos mig och kommit på lite random besök ;) jag gillar det ;)
sen köpte jag nya byxor i går och en mysig kofta :) myyyysigt, sen sov matilda hos mig i går och vi hade lite giiiuuurls niiight ;) hihi :) kul var det :P så är på skolan nu, fett jobbigt :/ h3h3 men iallfall :P dans på gympan :S omg!


magnus kommer hem i dag :) hihihihihi :) saknar han jätte mycket :)

RSS 2.0